Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara.

Livrarea produselor se realizeaza cu ajutorul companiei TNT, in cazuri de exceptie se poate utiliza un alt curier.

Costul transportului este platit de catre client si este urmatorul:

20 lei - primul KG

Se adauga 0.8 lei pentru fiecare KG in plus.

Livrearea se efectueaza intr-un interval de timp intre 6 ore si 3 zile, in functie de distanta si de stocul produselor.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa WOD, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.

WOD isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de WOD, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative si alte motive.

 

WOD va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.

Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului documentul pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre WOD.

WOD poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

WOD poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:

 –      banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata, in cazul in care plata s-a efectuat online;

–      procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;

–      Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;

–      Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii.

Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea WOD. Pentru evitarea oricarui dubiu, WOD nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.

WOD poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

WOD include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.

La solicitarea Clientului WOD il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.

Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.

In situatia in care produsul nu poate fi livrat, WOD se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termen de maxim 30 de zile.